Nytt fra KOdahl

NY BOK!
I dag 8. oktober 2014 utgis boka Gråtass – traktoren som byde landet, en bok om den lille traktoren som revolusjonerte norsk landbruk. Du kan bestille boka her! Vil du vite mer. Følg med på bloggen her!

Min dokumentarbok om mordbrannen på passasjerferga Scandinavian Star er fortsatt aktuell. Les mer om boken om det største massedrapet i norge etter krigen – og som fortsatt ikke er oppklart!mandag 5. mars 2012

Sorans Reise snart i mål!


I disse dager foregår de siste opptakene til filmen om Siyar og Evin, et internasjionalt filmprosjekt der jeg har hatt gleden av å skrive manus sammen med regissøren – Hisham Zaman. Det har vært en lang reise for alle. vi begyntre å skrive manus høsten 2006. filmen får altså premiere i september 2012. Kan allerede nå røpe at jeg skrev om de siste scenene så sent som forrige tirsdag, dagen før opptakene begynte her i Norge – som altså er siste økt. Begrepet Work in progress har fått innhold med denne filmen. Det har vært gjort opptak i Kurdistan - Nord-Irak, Istanbul, Berlin, Oslo og nå Lunner på Hadeland.

Du kan se fotoshoot fra opptakene på Hadalnd på hjemmesiden min

Gå til kjelloladahl.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar