Nytt fra KOdahl

NY ROMAN!
Siste bind i trilogien Lindeman & Sachs er nå i en bokhandel nær deg. Kjøp Lindemans siste reise ved å klikke her. Hvis du vil vite mer om handlingen: Les mer her!

Min dokumentarbok om mordbrannen på passasjerferga Scandinavian Star er fortsatt aktuell. Les mer om boken om det største massedrapet i norge etter krigen – og som fortsatt ikke er oppklart!

Bok nummer åtte i Kjell Ola Dahls serie kriminalromaner om Gunnarstranda ble utgitt i 2011. Den er også ute i paperback og begge kan selvsagt bestilles over nettet.


mandag 5. mars 2012

Sorans Reise snart i mål!


I disse dager foregår de siste opptakene til filmen om Siyar og Evin, et internasjionalt filmprosjekt der jeg har hatt gleden av å skrive manus sammen med regissøren – Hisham Zaman. Det har vært en lang reise for alle. vi begyntre å skrive manus høsten 2006. filmen får altså premiere i september 2012. Kan allerede nå røpe at jeg skrev om de siste scenene så sent som forrige tirsdag, dagen før opptakene begynte her i Norge – som altså er siste økt. Begrepet Work in progress har fått innhold med denne filmen. Det har vært gjort opptak i Kurdistan - Nord-Irak, Istanbul, Berlin, Oslo og nå Lunner på Hadeland.

Du kan se fotoshoot fra opptakene på Hadalnd på hjemmesiden min

Gå til kjelloladahl.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar