fredag 29. april 2011

Livet på landet


Jeg er glad jeg har annet å gjøre enn å skrive bøker. Her en rapport fra livet på landet. Sover i gjennomsnitt fire timer hver natt disse dagene. Soloppgangen! Ikke noe er flottere enn å sto noen øyeblikk still og ta den inn mens fuglene våkner ølr jeg rusler ned til fjøset. Men våronna kom brått på i denne lynhurtige våren, så av de resterendet døgnets tjue timer jobbes det omtrent femten I fjøset er det til nå  24 nye verdensborgere mottatt. Er kommet omtrent halveis. Fyren på bildet under heter Halvor. Han er yngst av tre brødre. Blid kar, glad i å bli klødd på kinnet.


Halvor

Sindre (sjekk ørene. En mann som kommer til å høre godt). Han er merinosau, har altså fantastisk ull (kommer til å lage)

En liten famile på to. Mor har fått livsoppgave og gir alt: passe på Gudrun.

Lille Sivert er yngst av tre, kom sist en sen nattetime og veide bare 2 kilo. Kjemper for livet og taper i kamp om melka mot sine to søsken, får derfor tillegg fra flask hver tredje time.

Rampunge som elsker å erte andre, spesielt  mødre. Har begynt å stjele melk fra dem. Har ikke navn ennå, kansje Roger? Eller Ronny?

Gudrun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar